Dagvoorzitter - Welmoed Sijtsma

Welmoed is onze dagvoorzitter en opent AMdag 2021. Verder stelt ze waar nodig de kritische vragen, begeleidt discussies en houdt de keynote speakers scherp.
Biografie Welmoed:
Welmoed Sijtsma is presentatrice van Goedemorgen Nederland en van de talkshow Op1, waar ze samen met Jort Kelder een duo vormt. Daarnaast is ze een van de presentatrices van Goedemorgen Nederland dat dagelijks op NPO1 te zien is.

Ruben Terlou

Keynote: De wereld van de Chinezen

Ruben Terlou is bekend als presentator en documentairemaker van drie VPRO-series over China, waarin hij mede door zijn uitstekende beheersing van de Chinese taal, een unieke inkijk gunde in hart & ziel van de Chinezen en hun maatschappij. Hij studeerde cum laude af als arts en is ook een werkzaam als veelgeprezen fotograaf. In 2016 was hij winnaar van de Prijs voor Vernieuwende Fotojournalistiek.

Jos Burgers

Keynote: Hoe overtref je de verwachtingen van de klant?

Jos Burgers is één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij schreef er een hele reeks boeken over, zoals de  bestsellers 'Eén fan per dag' en 'Geef nooit korting!' Hij houdt mensen graag een spiegel voor en doorspekt zijn presentaties met veel anekdotes, humor en herkenbare praktijkvoorbeelden.

John van Zweden

Keynote: Van behangkoning tot multimiljonair.

John van Zweden is een van de kleurrijkste ondernemers van Nederland. Zijn verhaal leest als een jongensboek. Als 20-jarige nam hij de verf- en behangwinkel over van zijn vader over en bouwde deze uit tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als de behangkoning. Over het spraakmakende leven van John van Zweden verscheen in 2014 de biografie: ’Behangkoning in de Premier League’.

Mathijs Suidman

Talk: Veranderen en overleven - hoe blijf ik relevant voor mijn klanten?

Mathijs is verantwoordelijk voor strategie, productbeheer en verkoop van de mediadistributieactiviteiten van CB (zowel digitale als gedrukte media). CB is de toonaangevende dienstverlener in (e)book distributie in Nederland en België. Voor uitgevers is CB hun entree op de (online) retailmarkten. Voor retailers (offline en online) is CB de aanbieder van het breedste assortiment Nederlandstalige boeken, zowel algemene als educatieve of wetenschappelijke boeken en anderstalige boeken.