Koop nu een parkeerkaart!

Om te kunnen parkeren tijdens de AMdag op 24 november dien je vooraf een parkeerticket te kopen. Dit vanwege de beperkte parkeercapaciteit in de omgeving. Een parkeerticket kun je alleen aanschaffen via deze link van partner Online Ticket. Prijs: €12,50 per parkeerticket.

LET OP: Het kopen van een parkeerticket op de dag zelf is mogelijk, hiervoor dien je de borden Parkeren Blijdorp aan te houden. Het is bij de andere (dichtsbijzijnde) parkeerterreinen NIET mogelijk om op de dag van het event een parkeerticket aan te schaffen. 

Let op! Ben je standbemanning? Dan ontvang je via de contactpersoon van je eigen organisatie een parkeerticket. Vragen hierover? Stel ze hier!

Pendelbussen

Tussen de diverse parkeerterreinen (Sparta & Blijdorp) rijden gedurende de dag meerdere pendelbussen van en naar de Van Nelle Fabriek. 

 

Carpoolen

Bij carpoolen wordt een auto efficiënt gebruikt. Door samen te rijden daalt de uitstoot van autorijden drastisch. Elke passagier extra betekent een autorit minder. ... Zo draag jij mee aan een beter milieu! 

Carpool Ede A12
Adres: Maanderdijk in Bennekom

Carpool Apeldoorn - Beekbergen A1
Adres: Kayersdijk in Beekbergen

Carpool Woerden (zuid)
Adres: Lagekade, 3461 CE Woerden

Carpool Rotterdam
Adres: Schieveensedijk 1, 3046 NN Rotterdam

 

Openbaar Vervoer

Wil je geen files, parkeerkosten of parkeerstress? Kies dan voor het openbaar vervoer; hiermee is de Van Nelle Fabriek snel te bereiken. Elke 10 minuten vertrekken vanaf stations Rotterdam Centraal én Schiedam Centrum bussen naar de locatie: halte Beukelsbrug / Van Nelle Fabriek (8 minuten reistijd). Vanaf de halte is het 2 minuten lopen naar de Van Nelle Fabriek.