De beste gesprekken, levensveranderende discussies en de mooiste mensen? Die vind je al sinds het begin van de beschaving in de kroeg. Daar gebeurt het, daar durven mensen écht van zich te laten horen. Is er dan een betere plek om de nieuwe inzichten van het jaar met jullie te bespreken? Wij dachten het niet.

Kom naar het AM Insights Café en je beleeft het: een échte cafésetting, eerlijke gesprekken en een goede dosis gezelligheid.
 

Line-up hele dag 
 

Tijd   

Wat 

 

10.00  🤝 Inloop & registratie 
Loop alvast een rondje over de beursvloer!
10.30  

Opening
Dagvoorzitter Annemarie Bruning

10.35


Revolutie in taal: de kracht van AI voor digitale transformatie
Bijna een jaar na de introductie van generative AI, waaronder ChatGPT, vragen nog maar weinig mensen zich af wat het is. De vraag is nu vooral hoe de financiële sector dit kan gebruiken om waarde te genereren voor hun klanten, partners en de interne organisatie. Bijvoorbeeld voor het realiseren van customer excellence of inrichten van smart work flows. In deze talk nemen Carla Verwijmeren & Nina Gonzalez je mee door een concrete, veelbelovende use case.

11.10 

Ik weet je wachtwoord
Je koopt iets op Marktplaats en even later wordt je bankrekening geplunderd; je slimme thermostaat is gegijzeld en zolang je niet betaalt blijft het 37 graden in je huis; je gloednieuwe beveiligingscamera zegt opeens ‘suck my dick’ tegen je.

Het internet is een wereld vol mogelijkheden – ook voor criminelen.

Het zijn griezelige, maar ook verbluffende verhalen. Met gevaren waar je je tegen kunt beschermen. Hoe? Daar weet techjournalist Daniël Verlaan alles van.

Hij ging undercover in schimmige netwerken, sprak met de puber die de Nederlandse banken platlegde en zocht uit hoe een kleine arthousebioscoop op grote schaal onze computers gijzelde.

Zijn presentatie wil je niet paranoïde maken, wel minder naïef.

12.05 

Verandering en brein
Ayca Szapora neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je kunt veranderen.

Ze vertelt over:

  • Hoe werkt verandering in ons brein?
  • Hoe nemen mensen beslissingen?
  • Hoe wordt ons onbewuste continu beïnvloed?
  • Hoe werkt waarneming?
  • Hoe komt het dat wij en anderen niet doen wat we willen, en wel doen wat we niet willen?
12.55 💪

Pauze / energizer

13.30 

Waarde van advies en risicomanagement 
Eva van Veen, Sr Manager Expertise, Risicodeskundigheid & Speciale Zaken (fraude) bij Achmea, en Maarten Vugts, Manager Risicodeskundigheid bij Achmea
14.10 

In gesprek met Laura van Geest

14.40 💡 Goed werkgeverschap – diensten 
Harry van der Zwan, directeur Business Partners, Nationale Nederlanden
15.15

De allergrootste dreiging vandaag de dag in het digitale domein is een ransomware aanval
Is jouw organisatie al goed beveiligd? Heb je de juiste maatregelen getroffen of wil je meer informatie om de benodigde stappen te kunnen nemen?

Tijdens de AMdag vertelt Pim Takkenberg, Algemeen Directeur bij Cybersecurity bedrijf Northwave, vol overgave wat de impact is van een ransomware aanval én wat je er voortijdig al aan kunt doen! Zijn uitgebreide kennis en expertise zet hij in om in diensten om bedrijven te helpen. Bedrijfscontinuïteit en risicomanagement zijn enkele belangrijke begrippen die aanbod komen.

15.55

In gesprek met a.s.r.
Ingrid de Swart en Willem van den Berg 

16.45

Dirk Scheringa Blikt Terug
Jarenlang drukte hij een stevig stempel op de financiële dienstverlening. Tot plotseling alles voorbij was. We zijn inmiddels vijftien jaar verder na de ineenstorting van zijn imperium. In het hol van de leeuw blikt Dirk Scheringa terug op de rise and fall van zijn DSB.
17.15  🥂 Einde AMdag