Regisseer je eigen event

Verdiep je in korte tijd in één of meerdere belangrijke topics binnen de financiële dienstverlening. Kies voor éen thema gedurende 5 dagen óf bekijk items in meerdere thema's. 

Kom in contact met andere bezoekers

Ga de interactie aan met andere bezoekers, sprekers of kennispartners. Deel je kennis, expertise of vraagstukken tijdens kennissessies, webinars of in ons virtueel café.

Kijk op je gemak terug

Komt het live-moment niet uit? Bekijk op je eigen (thuis)werkplek de onderdelen dan later on demand. Dus waar en wanneer het jou uitkomt.

Voor wie?

De Week van AM is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector.

Jouw voordelen

✔️ Je bent virtueel bij elkaar en niet fysiek (geen risico). Online events zijn nu relevant én toekomstbestendig. Met één klik neem je deel vanuit je eigen huis of werkplek. 

✔️ Krijg een week lang inspiratie en kennis. Direct toepasbaar!

✔️Je stelt je eigen programma samen. Kies je dag, thema of bekijk de hele week.

✔️ Na afloop direct on demand beschikbaar. De diverse onderdelen zijn ook apart terug te kijken.

✔️ Ontmoet mede-professionals, ga het gesprek aan met onze kennispartners, stel vragen aan sprekers en connect met andere bezoekers.