Sprekers

Karina Raaijmakers

Karina Raaijmakers

Karina Raaijmakers is bij de AFM als Hoofd verantwoordelijk voor het toezicht op verzekeren en pensioenen. Daarnaast heeft zij als specifiek aandachtsgebied Innovatie in Retaildienstverlening. Karina studeerde Economie & Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit en ging na haar studietijd aan de slag bij de AFM. Na 5 jaar verliet zij de AFM voor een adviesbureau dat gericht is op het verbeteren van toezichthouders. Na 3,5 jaar bij veel verschillende toezichthouders in de keuken te hebben gekeken en te hebben genoten van het ondernemerschap keerde zij in maart 2016 terug bij de AFM.

 
Jort Kelder

Jort Kelder

Jort Kelder is dit jaar weer als dagvoorzitter bij de am:dag en zal op zijn eigen kenmerkende wijze het programma leiden! Jort is journalist, presentator, mini-entrepreneur en stukjesschrijver. Hij gaat voor de derde maal de am:dag voorzitten; in 2011 was hij reeds present op dit grootste evenement in de financiële dienstverlening. Zijn boeiende performance en prikkelende stijl waren in 2016 een groot succes en gaan ook de am:dag 2017 onvergetelijk maken! De uitgebreide biografie van Jort Kelder op Wikipedia mag rekenen op zo'n vier updates per maand. En op zijn eigen website bekijkt u de best bekeken stukjes en filmpjes uit het (meer recente) oeuvre van 'Uw Presentator' - zoals hij zichzelf noemt. Leesch, kijk en huivert!

 
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal (1962) is zakenvrouw, columnist en voorvechter van consumentenbelangen. Als een van de succesvolste en bekendste zakenvrouwen van Nederland betreedt deze begenadigd spreker het podium van de am:dag 2017. Ze maakte furore als mediamagnaat met Independent Media, dit was in de jaren ’90 de grootste buitenlandse uitgeverij in Rusland. In 2000 verkoopt ze haar bedrijf en keert ze terug naar Nederland waar ze sindsdien als 'serial entrepreneur' kan worden bestempeld. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Divorce Hotel (RTL4) en Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4). Annemarie van Gaal was zeven jaar lang een beeldbepalende columnist voor het Financieele Dagblad. Sinds 2016 schrijft zij een wekelijkse opiniecolumn voor De Telegraaf.

 
Bas Hoogland LinkedIn

Bas Hoogland

Bas Hoogland adviseert bedrijven op het gebied van Klantvriendelijkheid, gastvrijheid en Hostmanship. Dit is "Mr. Klantvriendelijkheid!" met 30 jaar ervaring in leisure/gastvrijheid, waaronder 19 jaar als commercieel directeur van Landal Greenparks en 10 jaar directeur marketing & sales bij Bilderberg Hotels. Bas Hoogland kent de succesfactoren van een Klantvriendelijk bedrijf. Hoe word je dat, wat zijn de do en dont's? Ontdek het op de am:dag 2017!

 
Enno Wiertsema LinkedIn

Enno Wiertsema

Enno Wiertsema is directeur van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. Daarvoor was hij zelfstandig consultant voor financieel dienstverleners, Hoofd Formulemanagement & Change bij De Hypotheker en adviseur bij Turner. De leden van Adfiz bieden samen werk aan 15.000 mensen en bedienen zo’n 7 miljoen relaties. Het marktaandeel van de Adfiz-leden in de intermediaire distributie is 85% in de zakelijke markt en 55% in de particuliere markt. Lees hier >> het artikel in am:magazine over het pleidooi van Wiertsema voor een proactieve informatievoorziening van verzekeraars aan adviseurs.

 
Jos Baeten

Jos Baeten

Jos Baeten is sinds 2009 voorzitter van de Raad van Bestuur van ASR Nederland. Hiervoor bekleedde hij verschillende topfuncties bij Fortis Verzekeringen Nederland, De Amersfoortse Verzekeringen en Stad Rotterdam Verzekeringen. Op het cv van Jos staan nevenfuncties bij het Verbond van Verzekeraars (Bestuurslid), de Stichting Theater Rotterdam (Voorzitter van de Raad van Toezicht ) en VNO-NCW (Lid Algemeen Bestuur). Lees hier een artikel uit am:magazine over de uitdagingen voor 2017 die deze topman heeft bij ASR Nederland.

 
Jannie Benedictus LinkedIn

Jannie Benedictus

Jannie (1976) is sinds 1 maart 2017 hoofdredacteur van am:. Zij werkt sinds 2011 bij het Verzekeringsblad en (later) am:. Daarvoor was zij acht jaar lang journalist en eindredacteur aan de Universiteit Twente. Ze studeerde rechten in Amsterdam en journalistiek in Zwolle.

 

Niets missen? Neem een abonnement op am:magazine

Niets missen op het gebied van verzekeringsnieuws? Word dan abonnee van am:magazine. Het blad is de maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 9 keer per jaar en bevat specials over innovatie, marketing, vermogensbeheer, het intermediair & schade. Ook krijgt u toegang tot het online digitale magazine & hoge kortingen op events!

Abonneer hier >>

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.