Sponsoren 2017

Ontmoet de sponsoren van de am:dag 2017! Ook sponsor worden? Bekijk hier de mogelijkheden en download de sponsorpakketten.

INSURTECHPLEIN - Gezamenlijk initiatief van onderstaande sponsoren:

De am:dag, voorheen am:verzekeringsbranchedag, is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Voor de meer dan 2.000 financiële professionals die de dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken. Ze vinden er informatiestands en kunnen deelnemen aan sessies en workshops. Het programma is zo ingedeeld dat er de hele dag door bezoekers op de beurslvoer zijn. Daarmee biedt de am:dag ook voor uw organisatie ultieme zakelijke kansen.

Ook dit jaar biedt de am:dag weer voldoende sponsormogelijkheden om uw organisatie te promoten. Als sponsor kunt u adverteren, een informatiestand plaatsen en bijvoorbeeld parallelsessies, netwerkevents of andere programmaonderdelen (mede) organiseren. Bovendien heeft u de mogelijkheid prospects of klanten uit eigen naam voor de dag uit te nodigen.

Meer informatie

Neem contact op met Emilie Kars voor alle vragen of wensen ten aanzien van de mogelijkheden. Emilie is telefonisch te bereiken via (088) 5840 861 of per e-mail emiliekars@vakmedianet.nl.

INSUR

 

TECHPLEIN

Gezamenlijk initiatief van onderstaande sponsoren:

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.