Programma am:dag 2018

De am:dag bestaat uit 3 plenaire live-shows, am: talks, am: beurssessies en am: expertsessies.
Het aanbod is divers. U kiest wat u interessant vindt.

Jannie Benedictus
Tom van 't Hek
AM: LIVE
10:30 - 11:00

Opening am:live show

Welkom door Jannie Benedictus, Hoofdredacteur am:, en dagvoorzitter Tom van 't Hek

Jannie Benedictus LinkedIn

Jannie Benedictus

Jannie (1976) is sinds 1 maart 2017 hoofdredacteur van am:. Zij werkt sinds 2011 bij het Verzekeringsblad en (later) am:. Daarvoor was zij acht jaar lang journalist en eindredacteur aan de Universiteit Twente. Ze studeerde rechten in Amsterdam en journalistiek in Zwolle.

Tom van 't Hek

Tom van 't Hek

Tom van ’t Hek is de dagvoorzitter van de am:dag en behoort bij meest populaire dagvoorzitters van Nederland. Als voormalig radiopresentator en topsporter heeft hij een brede en maatschappelijke en sportieve kennis opgebouwd. Met een flinke dosis humor en inspirerende voorbeelden weet hij zijn publiek van begin tot eind betrokken te houden. Zijn motto: ‘Als je iets wilt bereiken, moet je er ook energie insteken’

AM: LIVE
11:00 - 11:45

Keynote: the future is bright

De toekomst ziet er geweldig uit, maar in de praktijk zijn we als mens in staat het leven én werk behoorlijk ingewikkeld te maken. Jan van Setten brengt u met veel humor van verwarring naar verwondering!

Jan van Setten

Jan van Setten is auteur en veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Hij heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. Publiek zit gegarandeerd op het puntje van hun stoel. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Kortom, presentaties met impact en een Komma. Zijn motto: “Het leven is verwarrend eenvoudig!”.

AM: LIVE
11:45 - 12:30

Keynote: de innovatiewasstraat

Duizend ideeën maar gebeurt er nooit wat? Ontdek hoe u met de slimme en creatieve ideeën weer innovatief wordt!

Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze helpt organisaties met nieuwe manieren van samenwerken en vernieuwen. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en wat echt past bij de organisatie en haar medewerkers.

AM: LIVE
16:00 - 17:00

Keynote: ondernemen is topsport

De wetten uit de topsport zijn hard. Wat kunnen organisaties en medewerkers leren van topsport? Een bijzonder inkijkje in de wereld van topscheidsrechter en bevlogen ondernemer.

Björn Kuipers

Björn Kuipers is veruit de bekendste scheidsrechter van Nederland. Zowel nationaal als internationaal heeft hij een enorm gewaardeerde carrière opgebouwd. Naast zijn werkzaamheden als arbiter is hij actief als zeer inspirerende spreker en ondernemer. In 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot beste van Nederland gekozen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.