Ontmoet de partners 2018

Ook partner worden? Bekijk hier de mogelijkheden en download de partnerpakketten.

Partners

 

 

De am:dag is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Voor de meer dan 2.000 financiële professionals die de dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken. Ze vinden er informatiestands en kunnen deelnemen aan sessies en workshops. Het programma is zo ingedeeld dat er de hele dag door bezoekers op de beursvloer zijn. Daarmee biedt de am:dag ook voor uw organisatie ultieme zakelijke kansen.

Ook dit jaar biedt de am:dag weer voldoende partnermogelijkheden om uw organisatie te promoten. Als partner kunt u adverteren, een informatiestand plaatsen en bijvoorbeeld parallelsessies, netwerkevents of andere programmaonderdelen (mede) organiseren. Bovendien heeft u de mogelijkheid prospects of klanten uit eigen naam voor de dag uit te nodigen.

Meer informatie

Neem contact op met Sander Smidstra of Erik Meester voor alle vragen of wensen ten aanzien van de mogelijkheden. Sander is telefonisch te bereiken via (088) 5840 847 of per e-mail sandersmidstra@vakmedianet.nl en Erik is telefonisch te bereiken via (088) 58 40 856 bereiken of per e-mail erikmeester@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.