Meer informatie over de organisatie van het congres:
Vakmedianet
Anne Oosterwijk
T 06 28 05 25 54
E anneoosterwijk@vakmedianet.nl

Meer informatie over de sponsormogelijkheden:
Vakmedianet
Sander Smidstra
T (088) 5840 847
E sandersmidstra@vakmedianet.nl

Vakmedianet
Erik Meester
T (088) 5840 856
E erikmeester@vakmedianet.nl

Bereikbaarheid

De Van Nelle Fabriek ligt dichtbij maar liefst vier snelwegen. Eenmaal op de afrit van de A13 is het 3 minuten rijden naar de locatie.

De am:dag is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar: vanaf Rotterdam Centraal Station stapt u makkelijk op de bus om in 8 minuten naar de fabriek te worden gereden. Elke 10 minuten vertrekt bus 38 vanaf NS stations Rotterdam Centraal én Schiedam Centrum naar de locatie: halte Beukelsbrug / Van Nelle Fabriek. Vanaf de halte is het 2 minuten lopen naar de ingang. Bekijk onderaan deze pagina het kaartje met de genoemde locaties van het openbaar vervoer.

Parkeren

Voor de bezoekers van de am:dag zijn gratis parkeerterreinen rondom de Van Nelle Fabriek gereserveerd. U heeft bij het uitrijden wel een uitrijkaart nodig, die u ontvangt bij het verlaten van de am:dag. Het navigatieadres voor het parkeren (P1) is: Van Nelleweg 1,
3044 BC, Rotterdam.

Let op: bent u in de buurt van de Van Nelle Fabriek? Volg dan de borden am:dag. U wordt geleid naar het dichtsbijzijnde vrije parkeerterrein.

LET OP: Sommige navigatiesystemen herkennen de Van Nelleweg niet. Voer in dat geval de Schuttevaerweg 79 in.

Vanuit Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechtsaf onder het viaduct door voorbij de verkeerslichten. Na 200 meter de eerste afslag (bij de verkeerslichten) linksaf, aan het eind van de straat bij de T-splitsing rechtsaf de Schuttevaerweg in. Op de rotonde rechtdoor. na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand.

Vanuit Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit van het verkeersplein rechtsaf. Na 200 meter de eerste afslag (bij de verkeerslichten) linksaf, aan het eind van de straat bij de T-splitsing rechtsaf de Schuttevaerweg in. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand.

Vanuit Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechtsaf onder het viaduct door voorbij de verkeerslichten. Na 200 meter de eerste afslag (bij de verkeerslichten) linksaf, aan het eind van de straat bij de T-splitsing rechtsaf de Schuttevaerweg in. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.